Голема летна акција за пријави до 29.04.2022

Како да добијам JUNGLE КОД?

1. Пополнете ја следнава Google форма: https://forms.gle/mWnFjJx8ReqJfDDT6
2. Откако ќе је испратите формата, ќе Ви излезе popup window каде ќе го пишува ПРОМО кодот!
3. Запишете го ПРОМО кодот и при пријава, споделете го кодот со нашиот тим за продажба!

Услови за користење на JUNGLE КОД (Занзибар, Малдиви, Мексико):

1. Сите патници кои од 11.04.2022 до 29.04.2022 со JUNGLE КОД ќе се пријават за патување на Занзибар, Малдиви или Мексико, за било кое летно поаѓање (01.06-30.09.2022), на објавените ПРОМО цени на сајтот, ќе добијат дополнителен попуст од 50 ЕУР по лице и ќе учествуваат во наградната игра каде имаат можност да добијат ваучер за патување од 500 ЕУР!

Услови за користење на JUNGLE КОД (Куба, Маурициус, Сејшели):

1. Сите патници кои од 11.04.2022 до 29.04.2022 со JUNGLE КОД ќе се пријават за патување на Куба, Маурициус или Сејшели, за било кое летно поаѓање (01.06-30.09.2022), ќе учествуваат во наградната игра каде имаат можност да добијат ваучер за патување од 500 ЕУР!

Посебни услови за наградната игра:

1. Во наградната игра земаат учество броевите на договор на патниците кои ќе искористат JUNGLE КОД при пријава. Eден пријавен патник кој патува сам (соло патник) учествува во купчето за награди еднаш, двајца пријавени патници на ист договор (патници кои се сместени во двокреветна соба) - два пати итн.

2. Во тој контекст, соло патници добиваат ваучер од 500 ЕУР, а за договори со пријавени две или повеќе лица, ваучерот од 500 ЕУР се распоредува пропорционално на секој патник дел од договорот.

3. JUNGLE КОД може да искористат сите патници кои во период од 11.04.2022 до 29.04.2022 ќе се пријават на било кое наше летно поаѓање, меѓу 01.06.2022 и 30.09.2022 година.

4. Добитникот/добитниците на ваучерот од 500 ЕУР ќе биде извлечен на 06.05.2022 во 17 часот. Извлекувањето ќе оди LIVE на Инстаграм, а победникот ќе биде објавен на нашите профили на социјалните мрежи

5. Ваучерот од 500 ЕУР не може да се искористи за патувањето за кое патниците се веќе пријавени.

6. Ваучерот од 500 ЕУР може да се искористи за било кое далечно патување, со поаѓање од Скопје, односно за патување на: Малдиви, Занзибар, Мексико, Куба, Сејшели, Маурициус, Бали, Тајланд, Непал или Шри Ланка, каде враќањето во Скопје не е подоцна од 31.12.2022.

7. Ваучерот од 500 ЕУР не може да се пренесува на трети лица.