КОМПЛЕТНА РАСПРОДАЖБА "> КОМПЛЕТНА РАСПРОДАЖБА ">
<b><FONT COLOR="#ff0000"> КОМПЛЕТНА РАСПРОДАЖБА </b></font>

КОМПЛЕТНА РАСПРОДАЖБА

⚠️ КОМПЛЕТНА РАСПРОДАЖБА НА ПОСЛЕДНИ МЕСТА ЗА ЈУЛИ! 🔥

Вашето егзотично лето 🤩🍹 од 999€!! 

 

🏝️ ЗАНЗИБАР од 1149€

📅 28.06-08.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!

📅 05.07-16.07.2024. - ПОПОЛНЕТО!

📅 10.07-20.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

📅 12.07-22.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!

📅 19.07-30.07.2024. - ПОПОЛНЕТО

📅 26.07-05.08.2024. - ПОПОЛНЕТО


🌊 МАЛДИВИ од 1199€

📅 09.07-18.07.2024. - ПОПОЛНЕТО

📅 12.07-21.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!

📅 16.07-25.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

📅 25.07-04.08.2024. - ПОПОЛНЕТО!

📅 26.07-05.08.2024. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

 

🍹МЕКСИКО од 1299€

📅 17.07-27.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

 
🏝️ СЕЈШЕЛИ од 1399€

📅 11.07-20.07.2024 - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!

 

🏝️ ПОРТУГАЛИЈА од 999€

📅 15.07-23.07.2024. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

 

💃 КУБА ХЕДОНИЗАМ (5* ALL INCLUSIVE) од 1649

📅 02.07-14.07.2024. - ПОПОЛНЕТО

 

🏝️ ШРИ ЛАНКА И МАЛДИВИ од 1499€

📅 07.07-20.07.2024. - ПОПОЛНЕТО

 

😎 KОЛУМБИЈА LIMITED EDITION од 1749€

📅 20.07-31.07.2024.  - ПОПОПОЛНЕТО

 

Поаѓања

Патувања