Авантури и експедиции патувања

Авантурите и експедициите опфаќаат необични предизвици и активности. Авантурите претставуваат активно истражување на културата и географијата на земјите или регионите. Експедициите се наменети за специфични искуства во текот на посетата на одредени места или култури.

Патувања