Голема Летна Акција 2022

Од 11.04-22.04.2022 трае НАЈГОЛЕМАТА АКЦИЈА и НАГРАДНА ИГРА за летните поаѓања! 

Со пријавување за некои од поаѓањата за ЛЕТО (01.06-30.09.2022) и приложување на JUNGLE КОДОТ, добивате дополнителни 50 ЕУР ПОПУСТ НА ВЕЌЕ НАМАЛЕНИТЕ И НАЈНИСКИ ПРОМО ЦЕНИ! Под овие цени, никогаш не сме продавале аранжман, ни за пријатели :)

Со истиот код, станувате и учесници во наградната игра за ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ОД 500 ЕУР кој може да го искористите за било кое далечно ПАТУВАЊЕ! 

ПРИЈАВИ СЕ СО 150 ЕУР, ПАТУВАЈ КОГА САКАШ ЛЕТОВО ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ШТО НЕКОГАШ СМЕ ГИ ИМАЛЕ И ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА ОДИ НА УШТЕ ЕДНО ЕГЗОТИЧНО ПАТУВАЊЕ! КАКО ЗВУЧИ?

Како да добијам JUNGLE КОД?

1. Пополнете ја следнава Google форма: https://forms.gle/mWnFjJx8ReqJfDDT6
2. Откога ќе је испратите формата, ќе Ви излезе popup window каде ќе го пишува ПРОМО кодот!
3. Запишете го ПРОМО кодот и при пријава, споделете го кодот со нашиот тим за продажба!

Услови за користење на JUNGLE КОД (Занзибар, Малдиви, Мексико):
1. Сите патници кои од 11.04.2022 до 22.04.2022 со JUNGLE КОД ќе се пријават за патување на Занзибар, Малдиви или Мексико, за било кое летно поаѓање (01.06-30.09.2022), на објавените ПРОМО цени на сајтот, ќе добијат дополнителен попуст од 50 ЕУР по лице и ќе учествуваат во наградната игра каде имаат можност да добијат ваучер за патување од 500 ЕУР!

Услови за користење на JUNGLE КОД (Куба, Маурициус, Сејшели):
1. Сите патници кои од 11.04.2022 до 22.04.2022 со JUNGLE КОД ќе се пријават за патување на Куба, Маурициус или Сејшели, за било кое летно поаѓање (01.06-30.09.2022), ќе учествуваат во наградната игра каде имаат можност да добијат ваучер за патување од 500 ЕУР!

Посебни услови за наградната игра.

ЦЕНИ СО ВКАЛКУЛИРАН KOД ЗА ПОПУСТ (11.04-22.04.2022): од 1099€! 

ЗА ОВА ЛЕТО ГИ ИМАМЕ СПРЕМНИ НАЈДОБРИТЕ ПРОГРАМИ ЗА FULL JUNGLE EXPERIENCE!!!

Патувања