Лето 2023

Лето 2023

Лето 2023 на некои од најегзотичните места на #целсвет. Нашите денови се исполнети со плажи со прашкаст бел песок, тиркизна вода, палми кои се нишаат покрај самиот брег, најзабавното насмеано племе и спомени кои ќе ги паметиме доживотно!!!

Ова лето го поминуваме во Хавана -- шареноликиот свет на музиката, слободата и различностите. Шетаме по автентичните улици, не занесува афро-кубански и латино ритам. Се сместуваме на најубавата плажа во Занзибар -- тиркизен океан, бел песок и палми на плажа кои се носат рамо-до-рамо со најдобрите плажи од Малдиви!! Уживаме на рајски плажи со бел прашкаст песок, палми и најтиркизното море на #ЦелСвет на Малдиви! Или пак го посетуваме Бангкок -- Азискиот New York, па уживаме на Ко Самуи -- еден од најегзотичните острови во Тајланд!

Патувања