EUR
EUR

Најдовме 18 патувања кои одговараат на Вашите критериуми

EUR
EUR
Куба и Мексико од Скопје
цена од
1.999
EUR ,00
сега од
1.799
EUR ,00
траење
14 дена
[{"arrival": "2024-03-28", "departure": "2024-03-15"}]
Поаѓања
15. мар.. 2024. - 28. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Тајланд Бангкок и Пукет
цена од
1.549
EUR ,00
сега од
1.299
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-01-26", "departure": "2024-01-15"},{"arrival": "2024-02-05", "departure": "2024-01-25"},{"arrival": "2024-02-18", "departure": "2024-02-07"},{"arrival": "2024-03-16", "departure": "2024-03-05"}]
Поаѓања
15. јан.. 2024. - 26. јан.. 2024. 25. јан.. 2024. - 5. фев.. 2024. 7. фев.. 2024. - 18. фев.. 2024. 5. мар.. 2024. - 16. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Јапонија од Скопје
цена од
1.949
EUR ,00
сега од
1.749
EUR ,00
траење
9 дена
[{"arrival": "2024-02-27", "departure": "2024-02-19"},{"arrival": "2023-12-24", "departure": "2023-12-16"}]
Поаѓања
19. фев.. 2024. - 27. фев.. 2024. 16. дек.. 2023. - 24. дек.. 2023.
Погледни
Барање
Куба Акција
цена од
1.549
EUR ,00
сега од
1.299
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-04-28", "departure": "2024-04-19"},{"arrival": "2024-01-14", "departure": "2024-01-05"},{"arrival": "2024-05-21", "departure": "2024-05-12"},{"arrival": "2024-02-27", "departure": "2024-02-18"},{"arrival": "2024-03-31", "departure": "2024-03-22"}]
Поаѓања
19. апр.. 2024. - 28. апр.. 2024. 5. јан.. 2024. - 14. јан.. 2024. 12. мај. 2024. - 21. мај. 2024. 18. фев.. 2024. - 27. фев.. 2024. 22. мар.. 2024. - 31. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Сејшели Авантура од Скопје
цена од
1.699
EUR ,00
сега од
1.449
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-01-20", "departure": "2024-01-11"},{"arrival": "2024-01-28", "departure": "2024-01-19"},{"arrival": "2024-02-25", "departure": "2024-02-16"},{"arrival": "2024-03-31", "departure": "2024-03-22"}]
Поаѓања
11. јан.. 2024. - 20. јан.. 2024. 19. јан.. 2024. - 28. јан.. 2024. 16. фев.. 2024. - 25. фев.. 2024. 22. мар.. 2024. - 31. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Малдиви Авантура
цена од
1.599
EUR ,00
сега од
1.299
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-04-06", "departure": "2024-03-28"},{"arrival": "2024-04-12", "departure": "2024-04-03"},{"arrival": "2024-04-13", "departure": "2024-04-04"},{"arrival": "2024-04-17", "departure": "2024-04-08"},{"arrival": "2024-04-20", "departure": "2024-04-11"},{"arrival": "2024-04-26", "departure": "2024-04-17"}]
Поаѓања
28. мар.. 2024. - 6. апр.. 2024. 3. апр.. 2024. - 12. апр.. 2024. 4. апр.. 2024. - 13. апр.. 2024. 8. апр.. 2024. - 17. апр.. 2024. 11. апр.. 2024. - 20. апр.. 2024. 17. апр.. 2024. - 26. апр.. 2024.
Погледни
Барање
Куба Хедонизам (Хавана и Варадеро)
цена од
1.799
EUR ,00
сега од
1.549
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-04-23", "departure": "2024-04-12"},{"arrival": "2024-05-16", "departure": "2024-05-05"},{"arrival": "2024-02-01", "departure": "2024-01-21"},{"arrival": "2024-06-18", "departure": "2024-06-07"},{"arrival": "2024-03-07", "departure": "2024-02-25"}]
Поаѓања
12. апр.. 2024. - 23. апр.. 2024. 5. мај. 2024. - 16. мај. 2024. 21. јан.. 2024. - 1. фев.. 2024. 7. јун.. 2024. - 18. јун.. 2024. 25. фев.. 2024. - 7. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Дубаи Нова Година
цена од
1.299
EUR ,00
сега од
1.099
EUR ,00
траење
6 дена
[{"arrival": "2024-01-03", "departure": "2023-12-29"}]
Поаѓања
29. дек.. 2023. - 3. јан.. 2024.
Погледни
Барање
Шри Ланка Експедиција
цена од
1.599
EUR ,00
сега од
1.399
EUR ,00
траење
13 дена
[{"arrival": "2024-02-17", "departure": "2024-02-05"}]
Поаѓања
5. фев.. 2024. - 17. фев.. 2024.
Погледни
Барање
Куба - Хавана, Тринидад и Варадеро
цена од
1.749
EUR ,00
сега од
1.549
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-04-14", "departure": "2024-03-29"},{"arrival": "2024-02-06", "departure": "2024-01-26"},{"arrival": "2024-06-09", "departure": "2024-05-26"}]
Поаѓања
29. мар.. 2024. - 14. апр.. 2024. 26. јан.. 2024. - 6. фев.. 2024. 26. мај. 2024. - 9. јун.. 2024.
Погледни
Барање
Занзибар Beach Adventure
цена од
1.499
EUR ,00
сега од
1.249
EUR ,00
траење
11 дена
[{"arrival": "2024-02-02", "departure": "2024-01-23"},{"arrival": "2024-02-12", "departure": "2024-02-02"},{"arrival": "2024-02-22", "departure": "2024-02-12"},{"arrival": "2024-03-04", "departure": "2024-02-23"},{"arrival": "2024-03-21", "departure": "2024-03-11"}]
Поаѓања
23. јан.. 2024. - 2. фев.. 2024. 2. фев.. 2024. - 12. фев.. 2024. 12. фев.. 2024. - 22. фев.. 2024. 23. фев.. 2024. - 4. мар.. 2024. 11. мар.. 2024. - 21. мар.. 2024.
Погледни
Барање
Дубаи Зимување
цена од
1.299
EUR ,00
сега од
899
EUR ,00
траење
11 дена
[{"arrival": "2024-01-15", "departure": "2024-01-05"},{"arrival": "2024-01-21", "departure": "2024-01-12"},{"arrival": "2024-03-08", "departure": "2024-02-28"}]
Поаѓања
5. јан.. 2024. - 15. јан.. 2024. 12. јан.. 2024. - 21. јан.. 2024. 28. фев.. 2024. - 8. мар.. 2024.
Погледни
Барање