EUR
EUR

Најдовме 25 патувања кои одговараат на Вашите критериуми

EUR
EUR
Индија Дивали Фестивал
цена од
1.599
EUR ,00
сега од
1.249
EUR ,00
траење
11 дена
[{"arrival": "2024-11-04", "departure": "2024-10-25"}]
Поаѓања
25. окт.. 2024. - 4. ноем.. 2024.
Погледни
Барање
Сингапур, Бали и Куала Лумпур од Скопје
цена од
1.999
EUR ,00
сега од
1.599
EUR ,00
траење
13 дена
[{"arrival": "2024-12-02", "departure": "2024-11-20"},{"arrival": "2024-08-11", "departure": "2024-07-30"},{"arrival": "2024-12-16", "departure": "2024-12-04"},{"arrival": "2024-12-24", "departure": "2024-12-12"},{"arrival": "2024-08-25", "departure": "2024-08-13"},{"arrival": "2024-09-04", "departure": "2024-08-23"}]
Поаѓања
20. ноем.. 2024. - 2. дек.. 2024. 30. јул.. 2024. - 11. авг.. 2024. 4. дек.. 2024. - 16. дек.. 2024. 12. дек.. 2024. - 24. дек.. 2024. 13. авг.. 2024. - 25. авг.. 2024. 23. авг.. 2024. - 4. септ.. 2024.
Погледни
Барање
Јапонија од Скопје
цена од
2.199
EUR ,00
сега од
1.899
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-09-15", "departure": "2024-09-06"}]
Поаѓања
6. септ.. 2024. - 15. септ.. 2024.
Погледни
Барање
Мексико Авантура
цена од
1.849
EUR ,00
сега од
1.549
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-10-23", "departure": "2024-10-11"},{"arrival": "2024-10-31", "departure": "2024-10-20"},{"arrival": "2024-07-27", "departure": "2024-07-17"}]
Поаѓања
11. окт.. 2024. - 23. окт.. 2024. 20. окт.. 2024. - 31. окт.. 2024. 17. јул.. 2024. - 27. јул.. 2024.
Погледни
Барање
Куба Акција
цена од
1.599
EUR ,00
сега од
1.349
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-12-29", "departure": "2024-12-20"},{"arrival": "2024-11-05", "departure": "2024-10-27"},{"arrival": "2024-07-25", "departure": "2024-07-14"}]
Поаѓања
20. дек.. 2024. - 29. дек.. 2024. 27. окт.. 2024. - 5. ноем.. 2024. 14. јул.. 2024. - 25. јул.. 2024.
Погледни
Барање
Сејшели Авантура
цена од
1.799
EUR ,00
сега од
1.499
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-12-17", "departure": "2024-12-08"},{"arrival": "2024-08-22", "departure": "2024-08-12"},{"arrival": "2024-09-02", "departure": "2024-08-24"},{"arrival": "2024-11-14", "departure": "2024-11-05"},{"arrival": "2024-07-20", "departure": "2024-07-11"},{"arrival": "2024-11-24", "departure": "2024-11-15"}]
Поаѓања
8. дек.. 2024. - 17. дек.. 2024. 12. авг.. 2024. - 22. авг.. 2024. 24. авг.. 2024. - 2. септ.. 2024. 5. ноем.. 2024. - 14. ноем.. 2024. 11. јул.. 2024. - 20. јул.. 2024. 15. ноем.. 2024. - 24. ноем.. 2024.
Погледни
Барање
Перу, Боливија, Чиле, Аргентина
цена од
3.599
EUR ,00
траење
24 дена
[{"arrival": "2024-10-08", "departure": "2024-09-15"},{"arrival": "2024-11-03", "departure": "2024-10-11"},{"arrival": "2024-11-27", "departure": "2024-11-04"}]
Поаѓања
15. септ.. 2024. - 8. окт.. 2024. 11. окт.. 2024. - 3. ноем.. 2024. 4. ноем.. 2024. - 27. ноем.. 2024.
Погледни
Барање
Малдиви Авантура
цена од
1.649
EUR ,00
сега од
1.299
EUR ,00
траење
10 дена
[{"arrival": "2024-12-02", "departure": "2024-11-23"},{"arrival": "2024-08-04", "departure": "2024-07-26"},{"arrival": "2024-12-09", "departure": "2024-11-30"},{"arrival": "2024-08-10", "departure": "2024-08-01"},{"arrival": "2024-08-17", "departure": "2024-08-08"},{"arrival": "2024-12-17", "departure": "2024-12-08"}]
Поаѓања
23. ноем.. 2024. - 2. дек.. 2024. 26. јул.. 2024. - 4. авг.. 2024. 30. ноем.. 2024. - 9. дек.. 2024. 1. авг.. 2024. - 10. авг.. 2024. 8. авг.. 2024. - 17. авг.. 2024. 8. дек.. 2024. - 17. дек.. 2024.
Погледни
Барање
Куба Хедонизам (Хавана и Варадеро)
цена од
1.899
EUR ,00
сега од
1.539
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-12-17", "departure": "2024-12-06"},{"arrival": "2024-08-22", "departure": "2024-08-12"},{"arrival": "2024-12-24", "departure": "2024-12-13"},{"arrival": "2024-09-26", "departure": "2024-09-15"},{"arrival": "2024-10-17", "departure": "2024-10-06"}]
Поаѓања
6. дек.. 2024. - 17. дек.. 2024. 12. авг.. 2024. - 22. авг.. 2024. 13. дек.. 2024. - 24. дек.. 2024. 15. септ.. 2024. - 26. септ.. 2024. 6. окт.. 2024. - 17. окт.. 2024.
Погледни
Барање
Тајланд - Бангкок и Ко Самуи
цена од
1.649
EUR ,00
сега од
1.379
EUR ,00
траење
13 дена
[{"arrival": "2024-08-19", "departure": "2024-08-07"},{"arrival": "2024-09-16", "departure": "2024-09-04"},{"arrival": "2024-09-30", "departure": "2024-09-18"}]
Поаѓања
7. авг.. 2024. - 19. авг.. 2024. 4. септ.. 2024. - 16. септ.. 2024. 18. септ.. 2024. - 30. септ.. 2024.
Погледни
Барање
Намибија сафари
цена од
2.690
EUR ,00
траење
15 дена
[{"arrival": "2024-12-21", "departure": "2024-12-07"}]
Поаѓања
7. дек.. 2024. - 21. дек.. 2024.
Погледни
Барање
Шри Ланка Експедиција
цена од
1.799
EUR ,00
сега од
1.549
EUR ,00
траење
12 дена
[{"arrival": "2024-10-28", "departure": "2024-10-17"},{"arrival": "2024-11-29", "departure": "2024-11-18"}]
Поаѓања
17. окт.. 2024. - 28. окт.. 2024. 18. ноем.. 2024. - 29. ноем.. 2024.
Погледни
Барање