Jungle Kids патувања

Патникот во нас не исчезнува без оглед на тоа што животните околности се менуваат и во еден момент од нашите животи стануваме побогати со нашите деца. Потоа, плановите се менуваат и се обидуваме да ги поедноставиме семејните патувања и време и да патуваме што е можно поблиску. 

Инспирирани од родителите и нивните деца што ги сретнавме на нашите патувања низ целиот свет, развивме различен стил на семејно патување, оној што фаворизира реални животни искуства и слободно истражување на светот. Дозволете ни да ве запознаеме вас и вашите деца со светот и да ве однесеме на други прекрасни места на нашата планета. Покажете им на вашите деца како живеат другите народи и подете со нас на далечни дестинации што се погодни за децата, каде што можат да се одморат во прилагодено сместување. Уживајте во нивните насмевки додека возат тук-тук низ улиците на Бангкок, нивната среќа додека пливаат со делфините во Занзибар, возбудата од капење со слонови во Шри Ланка а со сето тоа освежете се со егзотични плодови од Виетнам, играјте салса со локалното население во Куба и научете ги древните игри на Маите во Мексико, со непрекината игра на прекрасните плажи на светот! Сето ова со знаење и искуство на нашите членови на насмеаното племе, кои на најдобриот можен начин ќе ви ја приближат културата на земјата во која сте. И, сите добри далечни патувања се уште подобри во друштво. Стекнете нови пријатели на вашите егзотични патувања со вашите деца и споделете ново знаење и искуства! 

Веруваме дека патувањето со деца ни дава шанса да растеме и да учиме како семејство, да нè зближи, да им дадеме на нашите деца одлично образование и поглед на светот како глобална заедница. На кого му требаат игралишта во затворен простор кога имаме цел свет да играме? 

Вашите деца имаат едно детство - ајде да го направиме незаборавно!

Поаѓања

Патувања