Европа

Будење во облаците

Будење во облаците

Летање со балон во Кападокија е атракција која се наоѓа на врвот на бакет листите на многу луѓе, и не е тешко да се заклучи зошто.Уште прв пат кога ги видов сликите од магичниот пејсаж на Кападокија со небо исполнето од...

Продолжете со читање