Зимски поаѓања 2024

Зимски поаѓања 2024

Одберете ја вашата следна незаборавна зимска авантура!!!

Во 2024 ви подготвивме:

☞ Нови програми

☞ Нови дестинации

☞ Подобри хотели

 

Редовни поаѓања за: Дубаи, Малдиви, Занзибар, Куба, Тајланд, Сејшели 

За најискусните авантуристи, ограничени поаѓања за Холи фестивал во Индија, Сафари во Кенија, авантура во Куала Лумпур и Бали или футуристичката Јапонија.

А на ваше барање, комбинација на две или повеќе дестинации во едно патување: Малдиви и Дубаи, Куба и Мексико, Шри Ланка и Малдиви

Поаѓања

Патувања